Oproep voor co-onderzoekers

Senioren die mee willen denken en doen

Afgelopen tijd was u als senior netwerklid betrokken bij één van de Lokale Netwerken Samenhangende Ouderenzorg via ZonMw. Hierin droeg u bij aan een de wereldwijze opdracht rondom het gezond en gelukkig langer thuis wonen – samen voor een oudervriendelijke samenleving. In deze netwerken een rijkdom aan kennis gegenereerd. In de komende twee jaar gaan wij, het onderzoeksteam, deze kennis uitwisselen, het liefst samen met een aantal ervaringsdeskundig ouderen in ons team. 

Nothing about us, without us 

Om ervoor te zorgen dat de kennis die verzameld en gedeeld wordt, is gericht op wat voor senioren écht belangrijk, zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste co-onderzoekers. Co-onderzoekers nemen als gelijkwaardig lid deel aan het onderzoeksteam. Als co-onderzoeker brengt u ervaringskennis in en houdt u het team scherp op wat voor u en andere senioren relevant is.

Wat kun je verwachten?

Wat u precies gaat doen, en hoeveel tijd u investeert hangt af van wat uw wensen en verlangens zijn. De insteek is in ieder geval dat u in het hele onderzoeksproces (van opstellen van onderzoeksvraag tot het analyseren van data) betrokken wordt. We verwachten ongeveer één keer per maand (digitaal) te vergaderen. 

Wat levert het u op? 

U behartigt de belangen van senioren in het onderzoeksteam en draagt bij aan het vormgeven van een oudervriendelijke samenleving. U werkt van A tot Z mee met de opzet en uitvoering van het onderzoek. Wij denken graag mee hoe uw bijdrage ook kan bijdragen aan uw persoonlijke ontwikkeling. Idealiter is er ruimte voor de inzet van uw eigen expertise in het traject. U vergroot uw netwerk en leert andere inspirerende senioren, professionals en onderzoekers kennen. 

Aanmelden of meer weten? 

Wil je je aanmelden als co-onderzoeker of wil je meer weten mail dan naar b.c.groot-sluijsmans@lumc.nl bellen kan ook naar 06-15907823.

Blog op WordPress.com.