Strategie ochtend

Het uitwisselen van kennis rondom die Age Friendly Communities buiten de lokale setting is niet vanzelfsprekend. In deze dynamische kennissynthese doen we een poging kennis uit te wisselen door samen te leren. Maar wat is daarvoor een goede manier? Waar willen betrokkenen over leren, en welke manier past bij hen?

In deze sessie maakten we samen strategische plannen voor het samen leren en verder ontwikkelen van de beweging van Age Friendly Communities. Output van de ochtend was een plan voor de komende anderhalf jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: