Strategie ochtend

Een paraplu voor het werk van de lokale netwerken rondom ouderen is de beweging naar Age Friendly Communities. Samen gemeenschappen creëren die toekomstbestendig zijn en waar men op een goede manier samen leeft.

Het uitwisselen van kennis rondom die Age Friendly Communities buiten de lokale setting is niet vanzelfsprekend. In deze dynamische kennissynthese doen we een poging kennis uit te wisselen door samen te leren. Maar wat is daarvoor een goede manier? Waar willen betrokkenen over leren, en welke manier past bij hen?

In deze sessie willen we graag samen strategische plannen maken voor het samen leren en verder ontwikkelen van de beweging van Age Friendly Communities. Output van de ochtend is in ieder geval een plan voor de komende anderhalf jaar.

Wil jij mee-creëren? Fijn. Voel je welkom.

De sessie vindt plaats in het Eemklooster (Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort) op 5 oktober van 10.30-13.30 uur (inclusief lunch).

Geef je op via dit aanmeldformulier.

Binnenplaats Eemklooster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: