Projectleiders-bijeenkomst

Wat gaan we doen?
Uitwisseling over ‘de rol van ouderen in de lokale netwerken’. Uit de dynamische kennissynthese die LUMC recent startte, bleek dat velen van jullie inmiddels de nodige ervaring hebben met het betrekken van ouderen in jullie netwerk, en soms ook worstelen hiermee. Op 19 september 2022 willen we jullie graag inspireren met kennis en goede voorbeelden over Participatie van Ouderen, maar vooral samen met jullie kennis uit de praktijk uitwisselen.

Wij nodigen jullie van harte uit voor een projectleidersbijeenkomst op maandag 19 september 2022 in Utrecht. Wij hopen je daar te zien! Hierbij alvast een voorproefje van wat je die dag kunt verwachten:

Programma en locatie
Het gevarieerde programma is van 10.00 (inloop vanaf 9.30 uur) tot 16.30 uur. Daarna volgt een borrel tot 17.00 uur. De locatie is goed bereikbaar en goed toegankelijk, op Utrecht Centraal.

Programma

  • Inspiratielezing over participatie van ouderen om samen te bouwen aan een Age-friendly Community van prof. Tineke Abma (hoogleraar Ouderenparticipatie, en directeur Leyden Academy on Vitality and Ageing).
  • Interactieve sessies gefaciliteerd door diverse netwerken over hun ervaringen met participatie.
  • Samenvatting van de lessen over participatie uit alle eindrapportage die netwerken hebben opgeleverd aan ZonMw.
  • Uitwisseling kennis en ervaringen van deelnemers via diverse participatieve actieonderzoeksmethoden.

Deelname bijeenkomst van ouderen
Bij deze doen we een nadrukkelijk beroep op jullie om erbij te zijn: en dan het liefst ook samen met ouderen uit jullie netwerk. Nothing about us, without us is de spreuk die binnen ouderenparticipatie vaak centraal staat. Dus wij hopen dat we deze bijeenkomst ook samen met ouderen kunnen beleven. Willen jullie deze uitnodiging dan ook delen met ouderen die betrokken zij bij het netwerk?

Daarnaast nodigen we je ook uit deze uitnodiging te delen met leden van jullie netwerk uit zorg, welzijn en andere sectoren. Hoe meer mensen, hoe rijker de uitwisseling.

Aanmelden kan via: https://forms.gle/vsxF562wvFVt6b8o9

Wij zien ernaar uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: